En brændende interesse for Horsens

På Horsensbilleder.dk finder du billeder, postkort, film, historier, artikler og meget andet der har relation til byen Horsens og omegn.

Den første hjemmeside blev oprettet af Jacob Varberg, Jan Østergaard og Lars Bergstrøm tilbage i 2005. 

I december 2012 blev hjemmesiden lavet helt om, den fik nyt design og styresystem, alt dette stod Michael Lund Mortensen fra mydesigns.dk for.

I 2021 kom så 3. generation af hjemmesiden. Helt nyt design, samt optimering til mobiltelefoner samt tablets er nogle få af nyhederne.
3. generation er lavet af bubble.dk og det ville ikke kunne lade sig gøre uden økonomisk støtte af Familien Hede Nielsens Fond.
Også en stor tak til Michael Antitisch Mortensen for rådgivning og sparring.

Det er i dag foreningen HorsensBilleder.dk's venner der står for driften.


En brændende interesse for Horsens by er baggrund for denne hjemmeside, som drives på privat basis. Med sine mange billeder, film og artikler, bringer hjemmesiden forhåbentlig minder frem og giver nye borgere og andre, indblik i byen og bidrager med værdifulde oplevelser og oplysninger.

Vi forsøger at vise det der var i gamle billeder og med ny billeder at fastholde udviklingen i byen, nye billeder bliver som bekendt også gamle. Som sidste nye tiltag er vi er også begyndt at vise film fra Horsens.

Copyright

© Alle billeder, film og tekster på Horsensbilleder.dk er beskyttet af dansk lov om ophavsret. Det er tilladt at linke til hjemmesiden. Men ved direkte brug af billeder, tekst mm fra hjemmesiden, skal man først rette henvendelse til os. Det er ikke alle billeder vi kan give andre lov til at bruge.

Vandmærket Horsensbilleder.dk © er udelukkende på billederne for at beskytte de velvillige institutioner/personers billeder, som de har stillet til rådighed til brug på hjemmesiden. Enkelte udlånere er ikke interesserede i at deres billeder bruges andre steder.

Selve vandmærket betyder i alt sin enkelthed at billederne er fra Horsensbilleder.dk og der er copyright på billedet.

Horsensbilleder.dk har ikke copyright på billeder andre har optaget.

Vi har på Horsensbilleder.dk så vidt muligt selv forsøgt at overholde dansk lov om opretshavsret. Det er dog ikke altid let at finde dem der har ophavsretten. Hvis vi skulle have brugt et billede eller andet materiale på hjemmesiden, som vi ikke har ret til at bruge, vil vi meget gerne høre fra ophavsretsindehaveren og vi vil selvfølgelig med det samme tage materialet af hjemmesiden.

bubble